Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Новини

Автоматични машини за рязане на тръби и поддръжка, предпазни мерки за безопасност
Време за освобождаване: 2021-01-05 14:50:41  Хитове: 15

Автоматичното рязане на тръба е машина, която може автоматично да прави рязане на стоманени тръби.Работното напрежение е стабилно на 2.2 KW, а минималният размер на и максималния са в обсега на обработка.Работи в хидравлична форма. Автоматичната машина за рязане на тръби е лесна за консумация.Какви са характеристиките и формите на поддръжка на този вид машини за рязане на тръби? Какви са предпазните мерки за операция? Под макроплатинените прецизни машини Компания малка компенсация за кратко въвеждане:

Характеристики на автоматична машина за рязане на тръби:

1.Добър икономичен ефект. Използването на въртенето на инструмента, тръбата не се движи, като се запазва мощността, необходима за въртенето на тръбата.

Второ.Висока ефективност и ниски експлоатационни разходи. Приемайки метода на рязане на многоинструментални едновременни машини, ефективността на обработката е висока и разходът на инструмента за рязане е е нисък.

Три.Висока прецизност на обработката и нисък шум.

4.Висока надеждност, добра точност и лесна поддръжка.

Пет.Системата за управление приема платформата за управление на движението, базирана на промишлен Етернет, с висока степен на автоматизация и силна контролна функция, и напълно реализира производствената автоматизация на стоманодобивното рязане и обработка.

Шести.Основната употреба на автоматичната тръба е подходяща за високоефективно и прецизно рязане и обработка на нефтени обвивки, заварени тръби, тръбопроводи с високо налягане, тръбопроводи и оптични обвивки и т.н., които могат да отговарят на изискванията за широкомащабно производство в нефтена, металургична, лагерна и други индустрии. В същото време може да намали потреблението на енергия, да спести стоманата.

Предпазни мерки n:

1.Преди работа проверете дали превключвателите и защитните устройства на всички електрически уреди на машината са нормални и работят само когато няма потвърдена аномалия.

Второ.Когато операторът напусне машината по време на работа, захранването трябва да бъде изключено.В случай на неизправност на машината първо трябва да се изключи захранването, а след това следва да се предприемат ефективни мерки.

Три.По време на работа не режете тръбата прекалено силно, за да я спрете. Чупене.

Ежедневно обслужване:

1.Проверете дали машината не работи нормално и проверете безопасността на електрическия превключвател.

Второ.Напълнете смазочното масло в съответствие с определеното време.

3, след работа, почисти машината, почисти старателно.

Hongbo Precision machinery Co., Ltd. е специализирано в проектирането, производството и поддръжката на машини за рязане на тръби.Тази автоматична машина за рязане на тръби е била предпочитана от всички, откакто е пусната на пазара.Много поръчки могат да се ползват с големи отстъпки.


предишен: No

Следващия: Предимства и хара...