Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Новини

Предимства и характеристики на машината за зъбно валцуване
Време за освобождаване: 2021-01-05 14:54:28  Хитове: 18

Машина за зъбно валцуване е многофункционална машина за студено валцуване, функцията на зъбното валцуване в диапазона на търкалящото се притискане на парчето под студеното състояние на конец, прави линии, завъртане; търкаляне на гладки зъби, спирални зъби и спирални зъбни колела; Изправяне, намаляване, търкаляне и всякакви видове формиране на търкаляне. Машината има безопасна и надеждна електрическа, хидравлична система за изпълнение и управление, може да направи всеки работен цикъл ръчна, полуавтоматична и автоматична три начина на избор, следната макроплатинена валцовка малка компенсира за вас да въведете предимствата и характеристиките на валцовката.

Процесът на студено валцуване е напреднал процес на непрорязане, който може ефективно да подобри качеството на вътрешната и повърхностната част на парчето.Радиалното налягане, генерирано по време на обработката, може значително да подобри силата на умора и усукване на парчето.Това е идеален процес с висока ефективност, енергоспестяване и ниска консумация.

Предимствата на машината за механично валцуване на Macro платина зъба:

1.Висока ефективност и висока прецизност

Второ.Дълготрайна конструкция

Три.Изключително проста работа

4.Широко приложение

Две или три ролки в машината за зъбно валцуване се използват за свиване на винтовете, които са реплак&\; се използват чрез ефективен процес на охлаждане за образуване на метална структура.Предимствата на този процес са не само по-бързи и по-точни, но също и по-голямо удължаване, ножици и устойчивост от винтовете, произведени по метода на рязане.

Машина за валцуване на зъбките е разделена основно на: два ексцентрични типа ос, две оси, хидравличен тип, две оси, хидравлично търкаляне чрез тип, три оси тип CAM, три оси хидравлично търкаляне чрез множество модели. При обработката на конеца колелата се монтират съответно на въртящия се вал на машината за две и три оси.Формира се екструзионната нишка и валцовките с различни спецификации се заменят с различни нишки чрез валцуване. Може да обработва триъгълника, стълбата, прав модел, мрежов модел, въртящ се модел и т.н.

Характеристики на валцуваните продукти на Macroplatinum triaxial зъбна машина за валцуване:

1.Зъбното търкаляне е пластична деформация, различна от автоматичната струя и другите процеси на рязане, няма скрап;

Второ.Повърхността на конеца след търкаляне на зъба може да подобри якостта и твърдостта поради студеното втвърдяване;

Три.Повърхностността на повърхността е по-малка от тази на завъртане, смилане и смилане;

4.Преработените продукти са по-добре перпендикулярни и концентрични от тези, които се обработват от двуосна машина за зъбно търкаляне, и точността също е по-висока;

Пет.висока степен на използване на материали; Производителността се увеличава повече от тази на рязането и е лесно да се реализира автоматизацията.

Шести.Въртящият се зъбен мухъл има дълъг живот. Въпреки това твърдостта на материала не трябва да надвишава HRC40.

Седем.Високи изисквания за точността на размера на пробата (само самата проба от вертикалната степен и прецизност може да бъде добра чрез триосната машина за зъбно търкаляне, за да се произвеждат високопрецизни продукти);

Осем.Прецизността и твърдостта на отливката на търкалящия се зъб също са високи, така че е трудно да се направи моделът

Девет.Не е подходящ за асиметрични нишки от търкалящи се зъби.


предишен: Автоматични машин...

Следващия: Пазар за износ на ...